Docentenhandleiding beschikbaar
Home › Nieuws › Docentenhandleiding beschikbaar

Docentenhandleiding beschikbaar

Docenten kunnen nu de docentenhandleiding downloaden van de nieuwe boeken van Bedrijfseconomie voor de horeca deel 1 en 2 (ISBN 978-90-74625-555 en 978-90-74625-562). U dient hiervoor als docent in te loggen middels de knop Docenten rechtsboven!

Bedrijfseconomie voor de horeca
  • Home
  • Contact
  • RSS
  • Docenten
  • Home
  • Nieuws
  • Methode
  • BEC01
    • Inhoudsopgave
    • 1. Kostensoorten 1
    • 2. Kostensoorten 2
    • 3. Inslag
    • 4. Constante en variabele kosten
    • 5. Directe en indirecte kosten
    • 6. Planning en budgettering
  • BEC02
    • Inhoudsopgave
    • 1. Kengetallen
    • 2. Ondernemingsvormen
    • 3. Belastingen
    • 4. Eigen vermogen
    • 5. Vreemd vermogen
    • 6. Liguiditeitsbalans en vermogensbegroting
    • 7. Begrotingen
    • 8. Bedrijfseconomische analyse
Zoek

BEC01
Inhoudsopgave
BEC02
Inhoudsopgave
Nieuws
Docentenhandleiding beschikbaar
Filmpjes toegevoegd
Resultaat onderzoek
Oproep onderzoek
Registratie docenten
Praktische informatie
Bestellen
PlanBoek Uitgeverij
Contact

  • Disclaimer
  • Privacy Statement
  • Algemene Voorwaarden
  • Sitemap
  • Copyright © 2018 Bedrijfseconomie voor de horeca – PlanBoek Uitgeverij